HASO: De schoonmaak groothandel welke verder gaat dan oppervlakkig vuil!
Veiligheid

Veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel.

Alle (reinigings)machines uit ons assortiment komen van gerenommeerde fabrikanten, hebben kwaliteit hoog in het vaandel staan en zijn TüV-gekeurd.

Onze reinigingsmachines gebruiken normaal gesproken energie, water en sommige productgroepen gebruiken ook reinigingsmiddelen. We bereiken de grootste besparing op het milieu door het ontwikkelen van reinigingsapparatuur die efficiënter reinigt en door minder grondstoffen en middelen te gebruiken. Het is ons doel om meer met minder te bereiken, waarmee we bedoelen: Het verlagen van de kosten voor u als klant, terwijl we tegelijkertijd ons gedrag ten aanzien van het milieu verbeteren.

Centraal bij ons staan de klanten, het milieu en de service. Betrouwbaarheid en eerlijkheid is voor ons belangrijk. Er wordt gestreefd naar een goede samenwerking tussen de klanten en medewerkers. Al onze producten worden zo duurzaam en milieuvriendelijk mogelijk geproduceerd. Voor het betalen van een bestelling via onze webshop kunt u gebruik maken van iDEAL. Betalen met iDEAL is veilig en werkt via de vertrouwde omgeving van internetbankieren.